وب سرویس (API) متصل به حسابداری
(API) متصل به حسابداری
API متصل به حسابداری، محصولی از تیم وبکام است که به شما کمک میکند تا بتوانید سیستم حسابداری خود را به هر سیستمی مانند وبسایت متصل کنید. برای مثال API یا وبسرویس متصل به حسابداری تخصصی وبکام میتواند سایت شما را با سیستم حسابداری خودتان مانند سپیدار، هلو یا دشت را متصل کند.
کاربرد وب سرویس (API) متصل به حسابداری چیست؟
اکثر کسب و کارهای متوسط رو به بزرگ مانند فروشگاههای لوازم الکترونیکی، پوشاک، مواد غذایی و … برای افزایش تعداد مشتری و رشد میزان فروش فروشگاهشان در حال حرکت به سمت مدرن سازی کسب و کارشان و طراحی سایت هستند. اما یکی از مهمترین دغدغههای کسب و کارهایی که به تازگی به سمت فروش اینترنتی حرکت کردهاند، هماهنگ بودن اطلاعات موجود در سیستم حسابداری و وب سایت فروشگاه اینترنتی مجموعه است.
تصور کنید که ۱۰ سال که در حوزه فروش لوازم الکترونیکی به روش سنتی هستید و از یک نرم افزار حسابداری نیز برای مدیرت کسب و کار استفاده میکنید. به پیشنهاد یکی از همکاران اقدام به طراحی یک فروشگاه اینترنتی نمودهاید. اگر بخواهید تمام اطلاعات مرتبط با محصول را از حسابداری در سایت به صورت دستی بارگذاری کنید یا با هر بار فروش در سایت، اطلاعات از قبیل فاکتورهای خرید را در سیستم حسابدری بهصورت دستی ثبت کنید کار بسیار دشواری است.
راه حل آن ایجاد نوعی اتصال بین نرم افزار حسابداری و فروشگاه اینترنتی شماست. بهطوری که نام کالا، موجودی کالا و قیمت از حسابداری به فروشگاه ارسال شود و هرگونه تغییری در کالای موجود در فروشگاه هم بر روی سایت بهصورت خودکار اعمال شود.
چگونگی اتصال سایت از طریق وب سرویس (API)
اصولا نرم افزارهای حسابداری بر روی سیستم قرار دارند و وبسایت و فروشگاههای اینترنتی بر بستر وب هستند و نیاز به سیستمهای حسابداری پیشرفته داریم در حال حاضر وب سرویس وبکام(api متصل به حسابداری) قابلیت اتصال به سیستم های حسابداری هلو و سپیدار را داراست.
برای شروع ارتباط بر روی وبسایت یک کلید دسترسی در وبسایت ایجاد میشود سپس بر روی سیستمی که نرم افزار حسابداری وجود دارد پنل مدیریتی نصب میشود پس از آن از طریق پنل مدیریتی کالاها(شامل نام محصولات،قیمت و موجودی) ارسال میشوند. در صورت تعریف کالاها از قبل در وبسایت باید کد کالا در حسابداری در قسمت شناسه کالا در وب سایت وارد شود تا ارتباط برقرار گردد.
برای اتصال وبسایت به سیستم حسابداری پنل مدیریتی نصب شده بر روی سیستم باید درحال اجرا باشد. بیشتر مراحل به صورت اتوماتیک انجام می شود.آموزشهای لازم در این خصوص و نحوه کار با پنل مدیریتی نیز به مشتریان ارائه خواهد شد.
امکانات وب سرویس (API) متصل به حسابداری
- امکانات وب سرویس (API) متصل به حسابداری
- امکان شخصی سازی برای ارسال کالا،قیمت و موجودی کالا
- بهروزرسانی محصولات وبسایت به صورت اتوماتیک
- امکان ارسال شناسه پرداخت در فاکتور ارسالی به سیستم حسابداری
- ثبت مشتری به عنوان طرف حساب در سیستم حسابداری
- ثبت سفارش در نرمافزار حسابداری پس از ثبت سفارش در سایت
- قابلیت اعمال تخفیفات بر روی محصولات و ارسال به سیستم حسابداری
مزایای استفاده از وب سرویس (API) متصل به حسابداری
- عدم نیاز به IP Static و امنیت بالا
- مدیریت سریع و ساده وب سایت
- افزایش فروش محصولات و سریعتر شدن فرآیند فروش
- جلوگیری از خطاهای انسانی
- عدم نیاز به نیروی انسانی جداگانه برای بخش وبسایت
- بهروزرسانی قیمت و موجودی محصولات به صورت اتوماتیک
نیاز به مشاوره دارید ؟
برای مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید.