API یا وب سرویس نرم افزارهای حسابداری

وب سرویس نرم افزار حسابداری

وب سرویس یا api حسابداری چیست؟

دنیای امروز، دنیای دیجیتال است؛ دنیایی پر از اصطلاحات و واژه‌هایی که شاید در وهله اول برای چشم و گوش خواننده و شنونده نامفهوم و حتی ثقیل باشند، ولی کافی است کمی بگذرد و درباره این اصطلاحات چیزهایی بدانیم و یاد بگیریم. آن وقت دیگر از دیدن و شنیدن آنها وحشت نمی‌کنیم.

وب سرویس یا API یکی از همین اصطلاحات است که به نظر می رسد اصطلاح چندان قابل فهمی نباشد. ولی در واقع این اصطلاح که به صورت تخصصی به آن API یا رابط برنامه نویسی نرم افزار هم گفته می‌شود، معنایی بسیار ساده دارد و آن اینکه یک یا چند خط برنامه نویسی را به زبان های مختلف برنامه نویسی به کار می‌گیرند تا بتوانند به صورت آرگومان دستورات گوناگونی را ارسال کنند. معمولا وب سرویس از طریق پروتکل تحت وب در دسترس کاربران است و همیشه برای دریافت دستورات صادر شده از سوی کلاینت ها آماده است تا آنها را از طریق توابع تنظیم شده اجرا کند. اما وب سرویس حسابداری چیست و چه می‌کند؟

در واقع وب سرویس برای برقراری ارتباط میان نرم افزار با سایر نرم افزارها به کار می‌رود. بنابراین وب سرویس حسابداری هم قرار است دو یا چند نرم افزار حسابداری را به یکدیگر وصل کند. در واقع از آنجا که تقریبا امروزه همه کسب و کارها به نرم افزارهای حسابداری نیاز دارند، سعی می‌شود برای رفع امور مربوط به حسابداری از نرم افزارهای تحت وب استفاده شود که فقط با وصل شدن به اینترنت کار می‌کنند. در واقع وب سرویس حسابداری، بخشی از همین نرم افزارهای تحت وب است که باعث می‌شود بتوان تحت پروتکل وب و از طریق مرورگرها به نرم افزار دسترسی پیدا کرد.

وب سرویس حسابداری

وب سرویس یا API چیست؟

شاید این روزها زیاد این کلمه رو شنیده باشید اما مفهوم آن را ندانید.ما در این مطلب تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا شما APIها را به خوبی بشناسید.قرن حاضر قرن it و دنیای دیجیتال است که نرم افزارها دنیای ما را دستخوش تغییرات زیادی کرده‌اند .شاید تا امروز فکر می کردید که فقط ما کاربران ،‌کاربر این نرم افزار ها هستیم . اما بهتره بدونید امروزه خود نرم افزارها نیز کاربر یکدیگر شده اند و از هم استفاده می کنند.

این دقیقا همان جایی هستش که API  ها معنی و مفهوم پیدا می کنند . همینجا صبر کنید مثل این که خیلی تند رفتم بیایید ، ابتدا این واژه را از نظر لغوی بررسی کنیم.API  مخفف عبارت Application  Programming Interface  است . در واقع به معنای رابط برنامه نویسی کاربردی است از API با عنوان وب سرویس هم یاد می شه.

وب سرویس به زبان ساده برنامه یا سرویسی هستش که از طریق پروتکل وب در دسترسه. و شما میتونید دستوراتی را بصورت آرگومان ارسال کنید و درخواست انجام کاری را داشته باشید. وب سرویس ها عموما روی پروتکل HTTP(s) اجرا میشن . و توسط سازمان W3C جهت سهولت در انجام امورات بصورت از راه دور تالیف شده.

پایه کار وب سرویس ها به این صورته که برنامه همیشه در حال اجرای وب سرویس منتظر دریافت دستوراته . و بعد اتصال کلاینت ها دستورات را بصورت متنی دریافت و بر اساس الگوریتم های تعریف شده نسبت با انجام کاری و یا نتیجه ای برنامه یا تابع دیگری اجرا و نتیجه آن مجددا از طریق وب به درخواست کننده یا کلاینت ارسال گردد.

 

وب سرویس ها می تونن قسمتی از یک برنامه هم باشند . که از طریق پروتکل های تحت وب ارتباط برقرار میکنند . و از هرگونه برنامه خارجی بی نیاز به کار خود ادامه میدهند.

در تعریف وب سرویس به زبان ساده می تونیم بگیم:

وب سرویس ها اجزای یک نرم افزار هستند.
از طریق پروتکل ارتباط برقرار می کنند.
نیازی به منابع بیرونی نداشته و اصطلاحا self-contained هستند.
از طریق UDDI قابل جستجو هستند.
توسط application های دیگر قابل استفاده اند.
XML و HTTP  پلت فرم اولیه وب سرویس هاست.
کار اصلی api ها چیه؟

در واقع API رابط یا زبان مشترک بین دو نرم‌ افزار یا اپلیکیشنه. و امکان ارتباط بین اونها رو برقرار می‌کنه . به عبارت دیگر، وب سرویس ها، قراردادهایی با زبان مشترک بین دو یا چندین نرم افزار هستند، که بدون وجود این رابط‌های برنامه نویسی گفتگویی میان آنها صورت نمی‌گیره.

امروزه اکثر برنامه‌ها و یا سایت‌ها، api های مخصوص به خودشون را دارند. برای مثال شما در سایت آمازون مجموعه متنوعی از وب سرویس ها را با عنوان Amazon APPs مشاهده می‌کنید. به‌ طور کلی، api های یک نرم‌ افزار، مجموعه‌‌ای از توابع و رویه‌هایی هستند. که به برنامه‌های کاربردی دیگر اجازه دسترسی و استفاده از ویژگی‌ها یا داده‌های آن نرم‌ افزار را می‌دهند.

در اینجا منظور از «نرم‌ افزار ارائه دهنده وب سرویس» می‌تونه یک سایت اینترنتی، یک سیستم‌عامل یا هر سرویس دیگه ای باشه. پلت فرم اولیه انواع وب سرویس ها XML و HTTP  است. XML زبانی است که می تواند بین دو پلت فرم و زبان برنامه نویسی مختلف برای بیان و توضیح توابع پیچیده مورد استفاده قرار بگیره. و HTTP یکی از پروتکل های رایج در اینترنت است.

تاریخچه API

بسیاری معتقدند که واژه API از سال ۲۰۰۰ میلادی و همزمان توسط دانشمند رایانه، روی فیلدینگ (Roy Fielding) بنا نهاده شده. او قواعد REST‌ را در پایان‌نامه دکتری خود در دانشگاه کالیفرنیا (Irvine) در سال ۱۳۸۰ ارائه کرد.

اما اینکه بخواهیم از api  ها به عنوان رابط کاربری بین نرم افزار ها استفاده کنیم برای اولین بار در سال ۱۹۷۰ اتفاق افتاد.اون زمان ، میان افزارهای پیام محوری (message oriented middleware)  همچون :‌ IBM MQSeries ساخته شد که از بزرگترین پیشرفت های نرم افزاری اون دوره بود.

در اواخر دهه ۸۰ میلادی برنامه نویسی شی گرا (oop) رواج پیدا کرد.۱۰ سال بعد و در دهه ۹۰ میلادی با پیشرفت برنامه نویسی شی گرا و ظهور world wide web وب سرویس بیش از پیش برای عموم مردم کاربرد پیدا کرد.

بعد از معرفی وب جهانی، و سیستم برنامه نویسی HTML، یعنی بعد از سال ۲۰۰۰، با ورود معماری REST و معرفی پروژه دکتر Roy Fieldings، داستان وب سرویس ها رنگ و بوی تازه‌ای به خودش گرفت و متفاوت تر از قبل دنبال شد.

اما نقطه ی عطف روزگار API ها بعد از سال ۲۰۱۰ شکل می‌گیره، یعنی درست از زمانی که کاربرد وب سرویس به صورت عمومی رواج پیدا کرد.

وب سرویس نرم افزار حسابداری چگونه کار می‌کند؟

نحوه عملکرد وب سرویس نرم افزارهای حسابداری مثل عملکرد نرم افزارهای حسابداری است. با این تفاوت وب سرویس‌ها به سایت شما متصل می‌شوند و این امکان را برای شما به وجود می‌آورند که بسیار راحت‌تر و سریع‌تر امور مربوط به حسابداری را انجام دهید.

از طریق وب سرویس سپیدار یا API هلو به راحتی می‌توانید مشتریان و محصولات جدید را ثبت و درج کنید. لیست مشتریان را به روز کنید، اطلاعات هر مشتری و پرداخت هایش را به دقت ثبت کنید و فاکتورهای جدید و قدیمی را صادر کنید. لیست محصولات مدام به روز می‌شود و اطلاعات مربوط به کالاهای جدید یا محصولاتی که تمام شده اند همگی هم در بر روی سرورهای وب سرویس و هم بر روی نرم افزار حسابداری با دقت تمام ثبت و ضبط می‌شوند. برای همه این کارها فقط کافی است که از طریق نرم افزاری که با وب سرویس کار می‌کند با سایت فروشگاهی خود ارتباط برقرار کنید.

api چگونه کار میکند

API نرم افزار هلو چیست و چه کاربردهایی دارد؟

نرم افزار هلو یکی از مهم ترین نرم افزارهای حسابداری است که به خاطر امکانات فراوان خود به محبوبیت زیادی دست یافته است. API نرم افزار هلو برنامه‌ای است که از آن برای برقراری ارتباط میان فروشگاه اینترنتی شما و نرم افزار هلو استفاده می‌شود. وقتی که از این وب سرویس استفاده می‌کنید، هر سفارشی که بر روی سایت شما انجام بگیرد، بلافاصله در نرم افزار هم ثبت می‌شود و در نهایت می توانید فاکتور آن سفارش را داشته باشید.

وب سرویس هلو بسیار دقیق است و استفاده از آن برای حسابداران با هیجان زیادی همراه است، چون می‌تواند کار آنها را راحت‌تر و دقیق‌تر کند. برای مثال غیر از ثبت سفارشات به صورت همزمان در سایت و نرم افزار، انبارداری هم کاملا دقیق است و به راحتی تعداد کالاهایی که برای فروش گذاشته شده‌اند، به روز می‌شود و ای پی آی متصل به هلو هم قابلیت دریافت تعداد کالاها و لیست به روز رسانی شده کالاها را دارد. از طرف دیگر گروه های فرعی و اصلی حسابداری این امکان را پیدا می‌کنند که بتوانند درون حسابداری هلو سفارشات را ثبت کنند.

API نرم افزار سپیدار چیست و چه کاربردهایی دارد؟

نرم افزار حسابداری سپیدار یکی از بهترین برنامه‌های حسابداری شرکتی است که در میان مدیران مالی و حسابداران محبوبیت زیادی پیدا کرده است. وب سرویس سپیدار این امکان را برای حسابداران و کاربران این نرم افزار به وجود می آورد که بتوانند میان آن و سایر نرم افزارهای مربوط به حسابداری ارتباط برقرار کنند.

در واقع وب سرویس حسابداری سپیدار، درست مثل API هلو قرار است حسابداری را جذاب و هیجان انگیز کند و کار حسابداران را راحت‌تر و دقیق‌تر کند. برای مثال می‌توان با استفاده از وب سرویس سپیدار هم سفارشات ثبت شده بر روی سایت و هم اطلاعات مربوط به مشتری را بر روی نرم افزار سپیدار ثبت کرد.

از طرف دیگر نه تنها فاکتور هم برای مشتری و هم برای واحد مالی صادر می‌شود، بلکه موجودی انبار هم به روز می شود. از طرف دیگر با استفاده از وب سرویس سپیدار می‌توان قیمت کالا را بر اساس نرخ دلار به روز کرد که این امر بر صاحبان کسب و کارهای مختلف اهمیتی زیادی دارد.

برای این که بتوانید از طریق وب سرویس سپیدار با سایت خود مرتبط شوید، کافی است یک آی پی اختصاصی داشته باشید و به این ترتیب بتوانید از طریق وب سرویس داده‌ها را ارسال و یا دریافت کنید و یا اینکه از پایگاه داده سپیدار به پایگاه داده سرور وب سایت خود وصل شوید و از طریق نرم افزار و در بازه های زمانی که کاملا مشخص هستند، داده‌ها را دریافت و یا ارسال کنید.

استفاده از وب سرویس حسابداری چه مزایایی دارد؟

وب سرویس نرم افزارهای حسابداری، مثل API سپیدار، نه تنها بسیار به درد بخور و کارآمد هستند، بلکه دردسرشان هم بسیار کم است. کافی است اینترنت داشته باشید و بتوانید مرورگر را باز کنید، دیگر وب سرویس نرم افزارهای حسابداری همیشه در دسترس شماست. امنیت این سرویس ها بسیار بالاست و هیچ نیازی به نصب نرم افزارها و اپلیکیشن ها ندارد.

امکان دسترسی برای همه افراد ذینفع در حسابداری و در واقع همه حسابداران وجود دارد، ولی شما به عنوان مدیر مالی این امکان را دارید که این دسترسی را تعریف کنید. از همه اینها مهم‌تر اینکه وب سرویس نرم افزار ارزان است و برای استفاده مخصوصا در شرکت ها و سازمان های بزرگ کاملا مقرون به صرفه است. هیچ سخت افزار یا لایسنسی هم نیاز ندارد.

به هر حال اگر کسب و کاری دارید که گسترده است و شعبه های متعدد دارد، اگر پروژه‌های گوناگونی را در دست انجام دارید، اگر مدام قرار است به مدیران خود گزارش دهید، و اگر قصد دارید به هر صورت کسب و کارتان را توسعه دهید و شعبه‌های گوناگونی در گوشه و کنار کشور یا حتی دنیا داشته باشید، وبکام استفاده از وب سرویس نرم افزارهای حسابداری، از جمله وب سرویس سپیدار و API هلو را به شما پیشنهاد می‌کند. همچنین شما می‌توانید در خصوص نرم افزار فروشگاهی که یکی دیگر از محصولات وبکام است مطالعه داشته باشید.

HTTP چیه؟

http(Hypertext Transfer Protocol) همون پروتکل انتقال فرامتنه . که در واقع پروتکل و مجموعه مقررات و ضوابط برای انتقال داده در بستر وب هستش.

کلاینت (client) چیه؟

کلاینت می تونه یک شخص ، یک نرم افزار ، یک توسعه دهنده یا حتی مرورگر باشد که از api استفاده میکند.مثلا فرض کنید فرد توسعه دهنده برنامه ای می نویسه که در آن از api  تلگرام برای خواندن و نوشتن داده ها از تلگرام و یا فرستادن یک پیام و … استفاده میکنه.

یا وقتی که به سایت اینستاگرام مراجعه میکنید مرورگر به کلاینت api  اینستاگرام تبدیل می شه و تمام داده ها را از آن می گیره.

منبع چیه؟

یک منبع (Resource) می‌تواند هر چیزی باشه که API امکان فراهم‌ سازی اطلاعات را در موردش داشته باشه. به عنوان مثال در API  اینستاگرام ، منبع می‌تواند یک کاربر، یک عکس یا یک هشتگ باشه. هر منبع دارای یک شناسه منحصربه‌فرده. شناسه می‌تونه یک نام یا یک عدد باشه.

عناصر پلت فرم وب سرویس ها

  • SOAP (Simple Object Access Protocol)
  • UDDI (Universal Description, Discovery and Integration)
  • WSDL (Web Services Description Language)

Web Service ها نسل بعدی Web-application ها هستند. وب سرویس ها از XML برای کدگزاری و کد گشایی اطلاعات و از SOAP برای جابجایی اون استفاده می کنند.

به عنوان مثال با وب سرویس ها، سیستم صدور صورت حسابهای مالی بخش حسابداری شما که با ویندوز ۲۰۰۰ کار میکنه می تونه با سیستم بخش IT که از سرور UNIX استفاده میکنه ارتباط برقرار کنه.

وب سرویس چه مزایایی داره؟

  • استفاده مجدد از کامپوننت های نرم افزاری

Application هایی وجود دارند که اغلب از آنها استفاده می کنیم، حال این سئوال مطرح می شه که چرا باید دوباره و دوباره آنها را ایجاد کنیم؟!

وب سرویس ها می تونن کامپوننت های نرم افزارهای مختلف را مانند: تبدیل ارز، گزارش آب و هوا و یا سرویس ترجمه زبانهای مختلف و … را به شما ارائه بدن.

  •  اتصال به نرم افزارهای موجود

وب سرویس ها می توانند با یک متد مشخص داده ها و اطلاعات application های مختلف رو به هم پیوند داده و از این طریق مشکلات موجود در این همکاری ها را مرتفع کنند.

application های مختلف با پلت فرم های مختلف می تونن بوسیله وب سرویس ها با هم تبادل اطلاعات کنند.حال که با مفاهیم web service آشنا شدید در امتداد مقاله به بررسی انواع web service ها خواهیم پرداخت.

شناخت مفاهیم مربوط به API

API Server (ارائه دهنده API)

ارائه دهنده Api، شخص یا شرکتی است که قصد داره تا خدمات خاصی رو از طریق یک وب سرویس خاص ارائه کنه. وب سرویسی که خود ارائه دهنده آن را طراحی کرده و در اینترنت در دسترس کاربران خودش قرار داده .

API Client (کاربر یا مصرف کننده API)

مصرف کنندگان Api، برنامه نویسان و یا غالبا توسعه دهندگان نرم افزارهایی هستند که می‌خواهند اپلیکیشنی رو براساس یک وب سرویس و یا بر پایه نیاز روز مردم، برای کاربران خودشون طراحی کنند.

انواع API

API ‌ ها را از جهات مختلفی می شه دسته بندی کرد:

از لحاظ دسترسی

Open APIs

این وب سرویس ها به صورت رایگان در دسترس همه توسعه دهنده ها قرار داره. معمولا این نوع API ها به صورت گسترده و به سادگی در فضای اینترنت در دسترس هستند.

Internal APIs

این نوع API ها بیشتر جنبه مصرف داخلی دارند و تنها در یک سازمان و یا در میان گروه خاصی در دسترس هستند.

Partner APIs

این گروه از Api ها غالبا پولی هستند، و صرفاً در اختیار کسب‌ و کارهای به اصطلاح B2B و B2C قرار می‌گیرند.

 

از لحاظ کاربردی

سخت افزاری

این دسته از رابط‌های برنامه نویسی، برای ایجاد ارتباط بین سخت افزارهای یک سیستم (مثلا سیستم خنک کننده CPU) استفاده می‌شوند. به بیان ساده این API ها نقش اعصاب را در یک سیستم برای انتقال دستور و ترجمه دستورها، به زبان سخت افزار ایفا می‌کنند. تلویزیون‌های هوشمند، گوشی‌های موبایل، دوربین‌های تحت شبکه و بسیاری دیگر از سیستم‌های جدید از این نوع api ها بهره می‌گیرند.

سیستم عامل

این نوع API ها به‌ عنوان لایه‌ای انتزاعی (Layer of Abstraction) هستند که بین توسعه‌ دهنده نرم‌ افزار و سیستم‌ عامل قرار می‌گیرد.

برنامه نویسی

زبان‌های برنامه نویسی معمولا شامل یک هسته اصلی (شامل سینتکس زبان، نحوهٔ ساخت متغیر، دیتا تایپ‌ها و …) و یکسان هستند که در کنار اون فریم ورک‌ها ، فیچرهای تکمیلی‌ رو تحت عنوان api اون زبان رو در دسترس برنامه نویسان قرار می‌دهند.

SOAP چیه؟

یکی از انواع وب سرویس هاست. در حقیقت وب سرویس soap یک پروتکل بر پایه XML است که اجازه می ده تبادل اطلاعات از طریق HTTP انجام بشه . به صورت ساده تر: SOAP یک پروتکل برای دسترسی به وب سرویسه.

مشخصات وب سرویس SOAP

  • SOAP مخفف Simple Object Access Protocol است.
  • SOAP یک پروتکل ارتباطیه.
  • SOAP یک قالب ارسال پیامه.
  • SOAP برای ارتباط از طریق اینترنت طراحی شده .
  • SOAP یک پلت فرم و یک زبان مستقله.
  • SOAP بر پایه XML است.
  • SOAP یک پروتکل ساده و توسعه پذیره.
  • SOAP به شما اجازه دور زدن فایروال را می ده.

WSDL چیه؟

WSDL مخفف Web Services Description Language ،‌ یکی از انواع وب سرویسه و یک زبان بر پایه XML است برای پیدا کردن و توصیف وب سرویس ها.

UDDI چیه؟

نوع دیگری از وب سرویس ، UDDI هستش که یک سرویس دایرکتوریه که شرکت های مختلف می تونن برای جستجوی وب سرویس ها در آن ثبت نام کنند.

مشخصات UDDI

  • UDDI مخفف Universal Description, Discovery and Integration است.
  • UDDI یک دایرکتوری برای ذخیره اطلاعات در مورد وب سرویس هاست.
  • UDDI یک دایرکتوری از رابط های وب سرویس هاست که توسط WSDL شرح داده می شود.
  • UDDI از طریق SOAP ارتباط برقرار می کند.
  • UDDI در داخل پلتفرم  Microsoft .Net ساخته شده است.
  • هر application می تواند جزئی از وب سرویس باشد.
  • وب سرویس ها با هر زبان برنامه نویسی قابل پیاده سازی هستند.

کاربرد وب سرویس‌های حسابداری

در دنیای امروز مثال‌های بسیار کاربردی و فراوانی از کاربرد API ها در اطراف خودتون می تونید ببینید. فقط کافیه قفل موبایل تون رو باز کنید و به یکی از اپلیکیشن‌های آن به طور تخصصی نگاهی بیاندازید.

«ورود با حساب گوگل یا فیسبوک در یک اپلیکیشن»، «نسخه های غیر رسمی تلگرام»، «نرم افزارهای لایک و فالوور گیر اینستاگرام»، «استفاده از نقشه‌ گوگل برای نرم افزارهای مختلف»، پرداخت قبوض در اپلیکیشن‌های مختلف بانکی و … مثال‌هایی از کاربرد وب سرویس هاست که همگی به سادگی از آنها استفاده می‌کنیم.

در اینجا برای درک بهتر به بررسی جزئیات دو مورد از این مثال‌ها می‌پردازیم.

api تلگرام‌های غیر رسمی

همه ما با نسخه‌های غیر رسمی تلگرام مانند موبوگرام، تلگرام طلایی و … که بعد از فیلترتلگرام رایج شدند آشنا هستیم. این اپلیکیشن‌های کپی، در حقیقت برنامه‌هایی هستند که با استفاده از API تلگرام فعالیت می‌کنند. پیام رسان تلگرام به توسعه دهندگان وب سرویسی ارائه کرده که بوسیله آن برنامه نویسان به تمام امکانات تلگرام دسترسی داشته و می تونن به امکانات اصلی این نرم افزار، امکانات دیگری نیز اضافه کنند.

api نقشه گوگل

بسیاری از نرم افزارها (مثل اپلیکیشن های تاکسی یاب، فروشگاهی و …) نیاز به استفاده از نقشه دارند. اما به طور حتم طراحی و ساخت یک نرم افزار نقشه برای هر یک از این برنامه‌ها به هیچ وجه عقلانی و به صرفه نیست. استفاده از یک نقشه API مانند نقشه گوگل، منطقی‌ترین و به صرفه‌ترین راه برای استفاده از این امکان در اپلیکیشن‌های دیگه هستش.

گوگل این نرم افزار را از قبل با امکانات متعددی طراحی و به کاربران خود ارائه کرده . در حال حاضر گوگل با ارائه API این نقشه به توسعه دهندگان، امکان استفاده از این نقشه را در نرم افزارهاشون مهیا کرده . در ابتدا این Api به صورت رایگان در اختیار همه بود.

اما بعد از مدتی با پولی شدن این وب سرویس، بسیاری از شرکت های ایرانی با مشکلاتی روبرو شدند، که برای حل اون برخی از شرکت های ایرانی شروع به ارائه وب سرویس نقشه نمودند.

api سپیدار – api هلو

از دیگر مثال‌های معروف و پرکاربرد می شه به اتصال نرم افزارهای حسابداری به وب سرویس‌ها اشاره کرد. اگه مایلید که در این باره بیشتر بدونید ما را با مطلب اتصال وب سرویس به هلو و سپیدار دنبال کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
زهرا نبوی
زهرا نبوی
3 سال قبل

اگه امکانش هست مطالب بیشتری راجع به API ها منتشر کنید.ممنونم

حسن صمدی
حسن صمدی
3 سال قبل

سلام ببخشید ما با حسابداری هلو کار میکنیم می خوایم وب سرویس هلو به سایت فروشگاهمون متصل شه چقد هزینه می بره؟

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x